0,1%-os tehéntejből van az üzletekben laktózmentes? Amennyiben igen, melyik üzletben?
A Sparban mindig van. Nem vagyok túlsúlyos. Nem bírom a sok zsírt semmilyen szempontból. Ennyi. A növényi olajokból is csak 1-2 fér bele.
És nyilván van erre a minimális zsírtartalomra igény, mivel ha nem lenne, nem gyártanának ilyet.
Sajnálom, hogy ilyen nehéz neked, nem akartam érzéketlennek tűnni, nekem csak olyan szervi beteg ismerőseim vannak, akik egyáltalán nem ihatnak tejet, vagy glutént sem ehetnek abszolút.
Én pl: egyáltalán nem, IBS beteg vagyok, még a glutentartalmú ételekből is csak nagyon keveset, ha nem akarok 5x hasmenéssel rohanni egy nap a wc-re. Mogyorót, élesztőt, zabot sem ehetek.
Szerencsére mindenféle hús, rizs, burgonya, egyéb zöldség-gyűmölcs okés. :) Nekem pont hogy a szenhidrátra kell figyeljek, mert máshogy nagyon meghíznék.
Nagyon nem egyszerű ilyen nyavalyákkal együttélni, át tudom érezni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!