Létezik tojás helyettesítő bármi?
Figyelt kérdés
Ma már mindenféle por meg miegymás létezik mindenféle ételallergiára.
Nagyon szívesen ennék tojásrántottát, szeretem is, szendvicsekben is nagyon finomak.
De sajnos hányingerem van ha tojást eszek (ha tojásosat, akkor nem, de a tömény tojástól rosszul vagyok).
Nincs diagnózisom érzékenységre, csak megfigyeltem, hogy ha tojásrántottát vagy túl sok főtt tojást eszek (pl. tojássaláta), akkor émelygek és fáj a gyomrom. Pedig a rántottát is nagyon nagyon kevés olajjal csinálom.
Van esetleg tojásrántotta helyettesítő dologra tippetek?
Vagy ilyet még nem találtak ki a vegánok 😁
Kösziiiiiii
2023. okt. 31. 16:50
2/5 anonim válasza:
Vannak alternatívák, a vegán receptekben sok mindent említenek. De erösen függ attól, konkrétan milyen ételben akarod helyettesíteni, javaslom, hogy pl "vegán rántotta" szavakkal kerestess, van többféle ötlet is.
3/5 A kérdező kommentje:
Woooow #2-es köszi, rákerestem és ilyesmire gondoltam!
Köszi!!
2023. okt. 31. 17:02
4/5 anonim válasza:
Szivesen. Persze valószínüleg nem mindegyik lesz neked eléggé megfelelö, kell valamennyit tesztelgetni, de biztos találsz olyasmit, ami ízlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!