Marhának mely részéből lehet sonkát készíteni?
Figyelt kérdés
2023. okt. 26. 19:15
1/5 anonim válasza:
Sonkát nem a sertésből szoktak készíteni?
2/5 Rosszlovas válasza:
Mi rendszeresen készítünk "marhasonkát", ami valójában füstölt marhahús.
A combot szét szoktuk bontani, sózzuk, pácoljuk, darabokban füstöljük.
Illetve hátszínt is szoktunk, szépen lehet szeletelni.
Arra ügyelni kell, hogy nem olyan zsíros, mint a disznósonka, sokkal hamarabb kiszárad.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ! A hátszín vagy a comb a puhább, kevésbé szárazabb?
2023. okt. 27. 11:36
4/5 Rosszlovas válasza:
A hátszín nem olyan rostos, az puhább!
Kiszáradni mindkettő kiszárad elég hamar.
Én azt szoktam csinálni, hogy fóliahegesztővel daraboknént levákumozom zacskóba, és lefagyasztom.
Így nem szárad semmit. Amit meg akarunk enni, azt kiveszem, és 1 hét alatt semmi baja nem lesz a normál hűtőben!
5/5 A kérdező kommentje:
Ez nagyszerű, nagyon köszi a válaszod!
2023. okt. 27. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!