Csak réteslisztből lehet illetve érdemes nokedlit készíteni?
Figyelt kérdés
2023. máj. 2. 16:15
1/11 A kérdező kommentje:
Vagy teljes kiőrlésű lisztből..... Mert úgy tűnik hogy a rétesliszt molyos...
2023. máj. 2. 16:17
2/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy nokedli esetében.
3/11 anonim válasza:
Én mindig finomlisztből csinálom. Soha nem volt vele gondom.
5/11 anonim válasza:
Nyugodtan csinálhatod másmilyenből.
6/11 anonim válasza:
Bl55 liszt a bevett a legtöbb háztartásban.
Féle rétes felé sima liszttel jobban viseli a melegítéseket nem puhul meg.Csak rétesliszből elég kemény lesz tovább is kell főzni hogy atfőljön.
7/11 anonim válasza:
Igen, én csak abból szoktam, mert utálom a puha nokedlit. Réteslisztből kellemesen rágós lesz, és sosem fő szét. Többnyire hozzákeverek egy kicsi teljeskiőrlésűt is, de attól szemcsés lesz a végeredmény, ami nem igazán gusztusos.
8/11 anonim válasza:
Ha teljeskiőrlésűből csinálod több tojás kell bele a szokásosnál.
10/11 anonim válasza:
Dietetikailag is nézve legjobb durumból vagy durum és barna keverékéből. Konkrétan finom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!