Melyik a legjobb kínai zacskós tészta?
Tudom, hogy vacak, és egészségtelen, de néha nagyon megkívánom, vagy simán csak nincs kedvem főzni, vagy este rájövök, hogy fáradt vagyok nekiállni annak amit kigondoltam magamnak, vagy túl finom lesz, és hamarabb elfogy, mint amire számítottam. Mindemellett megszabtam magamnak egy heti kajapénz keretet, aminél többet nem akarok költeni a nagybevásárláson túl kajára, tudjátok olyanokra, mint nasi, cola stb. Nekem ilyen néhanap a kínai gyors tészta, ha vágyom rá nagy ritkán, akkor veszek, de ezek között is van már 7-800 Ft-os, ami nem baj, ha tudom, hogy jó, viszont benézni nem akarok már ennyi nasipénzt.
A kérdés pusztán annyi, melyik a legjobb, nem az, hogy egészéges-e, pazarló vagyok-e, mert ezekre tudom a választ, de annyira nem érdekel, hogy változtatni akarjak rajta.
Az előző az 1-esnek ment.
2-es, köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!