Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Létezik hogy a fehérjétől van...

Létezik hogy a fehérjétől van hányingerem?

Figyelt kérdés

Életmódváltásba kezdtem és reggel 30 gramm fehérje por kerül a zabkásámba. A nap többi részén nem eszem kifejezetten fehérjében gazdag ételeket inkább zöldségesek. Ezt azért írom le mert nem adagolom túl a fehérjét ez biztos.

Előfordulhat hogy a Sciteces fehérje nem megfelelő számomra? Myproteines fehérjénél ezt nem tapasztaltam de a sciteces és biotechesnel pár órával az elfogyasztás után hányingerem van. Ezt hosszú idő alatt raktam össze hogy valószínűleg ettől lehet.

Mi ennek az oka? Más is tapasztalt ilyet?

2023. okt. 8. 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is hányingerem van a fehérjeporoktól. Nagyon egyszerű megoldást találtam rá: nem fogyasztok fehérjeporokat. Nem ezektől a vackoktól leszel egészségesebb. Egyél normális kajákat: csirke, tojás, zabpehely, bab, lencse, túró, halak... mind tele vannak fehérjével és tuti nem leszel tőlük rosszul.
2023. okt. 8. 18:29
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Létezik.
2023. okt. 8. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
A 30g protein nekem émelyítően édes zabkásában is. 10-15g-okat fogyasztva egyszerre tűrhető.
2023. okt. 8. 19:17
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Ezek a porok nem valami egészségesek, de cserében jó drágák.
2023. okt. 8. 20:55
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Akkor ne edd. Egyél természetes tápanyagokat.
2023. okt. 8. 22:14
 6/8 A kérdező kommentje:

A kérdés nem arra vonatkozott hogy egyek e vagy sem. Mint írtam egyedül a reggelimbe teszek mert nem eszem elég fehérjét mert nem vagyok nagy húsevő. Rettentően unom a húsokat..

Aki a kérdésre válaszolt annak köszönöm.

2023. okt. 9. 07:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Eszem lencsét túrót babot tojást de ez nem fedezi a bevitelemet.
2023. okt. 9. 07:03
 8/8 anonim ***** válasza:
44%
Tegyél, de ha nem bírod nem értem minek erőlteted.
2023. okt. 9. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!