Magyarországon miért van ennyi albán pékség?
Imádom amikor valaki úgy állítja be a dolgokat, hogy azért vesz gagyi, xar minőséget, mert az kell neki...
Az meg sem fordul a fejében, hogy azért, mert nem tudja megfizetni a drágábbat.
A Lipóti pékségben a minap kértem 2-3 (női) marék pogácsát, 1700-1800 között volt.
Azelőtt 5 kiflit és 2 mignont 2000 felett.
Ezt egy átlag magyar fizetésből meddig lehet tartani?
És ez csak egy pékség volt.
Ha reggelire, tízóraira vennél egy sütit (ha annyitól jól laksz és elvagy ebédig), utána veszel kenyeret az ebédhez/vacsorához, az szerinted kb mennyire jön ki?
(és itt az ebéd /vacsoráról nem is beszeltünk, mert ugye ott sem gyorsfagyasztott Aro-s kamu "pipifasírtot" veszel... Mert hát ugye az is xar és olcsó és egészségtelen! És innivalót sem ittál még, 1 db kávét sem)
De szerinted ez mennyire jönne ki csak 1 napra?
Ezt hó végéig lehet csinálni?
Úgy, hogy befizeted a számlákat, egyéb kiadásokat (ruha, benzin, akármi más).
És akkor hol jön az a rész amikor szórakozol? Amikor éled az életedet, amikor élveznéd az életedet?
Amikor ennél egy sütit, innál egy koktélt, ellátogatnál valahova?
Vajon miért van "igény" az olcsóságra?
Mert a normális minőséget nem tudják megfizetni az emberek, csak egyszer egyszer tudnak kirúgni a hámból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!