A capucino port,hogy kell inni,hogy finom legyen?
Egyrészt szerepel rajta egy ajánlott hígítási arány, amit digitális mérlegen célszerű pontosan beállítani.
Ha így sem jó, lehet növelni a por arányát.
Egyébként utálom, amikor a nagyobb kiszerelésű tasakon csak azt tüntetik fel, hogy ilyen-olyan kanál adagolás.
Írja oda pontosan grammra!
Természetesen, amúgy én is többre tartom a főzött kávét, csak itt nem az a kérdés.
Első lépés: A port kidobod a gcibe.
Második lépés: Veszel egy kotyogóst, tejhabosítót (összköltség kb. 2000 Ft), valamint JÓ kávét és zsíros tejet.
Harmadik lépés: A friss kávét frissen lefőzöd, a tejet enyhén felmelegítve felhabosítod és ráöntöd a kávéra.
Negyedik lépés: Élvezed a kb. poharanként 200 Ft-ba kerülő cappuccinód ízét, ami simán veri a kávézóláncok sokkal drágább italait. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!