Ilyen csokiszeletet hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Utcán láttam egynek a csomagolását eldobva, onnantól kezdtem el keresni az egyik Penny-ben, mert fel volt rajta tüntetve, de hiába, mert nem jártam sikerrel.
2023. szept. 22. 05:15
1/11 anonim válasza:
Google lens milyen találatokat adott ki?? 😯
2/11 anonim válasza:
Sehol, legalábbis online. Rákerestem arra, hogy Vobro, ezt sem volt könnyű kideríteni, mert alig látszódik, és magyar oldalakra szűkítettem.
3/11 anonim válasza:
Mivel olasz édesség, ezért valamilyen olasz édességboltban kaphatsz, vagy valami spéci delikáteszben.
Ez a márka, de praliné az emagon megtalálható:
4/11 anonim válasza:
Én szimplán beírtam a nevét Google-be, és pillanatok alatt kiderült, hogy elsősorban Csehországban, de ebből kiindulva jó eséllyel Szlovákiában és Lengyelországban is lehet ilyet kapni.
5/11 anonim válasza:
#3: dehogy olasz :D Csak azért, mert olasz fantázianeve van az édességnek? Lengyelországban van a központja.
6/11 anonim válasza:
Itt az ilyen "100 forintos bolt" típusú boltokban szoktam látni
7/11 anonim válasza:
Esetleg a 100 forintos boltokon kívül a kínaiban is érdemes lehet megnézni szerintem, ott is mindig van minden butaság, lehet ott van ilyen csoki.
8/11 anonim válasza:
Pennyben szoktam ilyet venni.
9/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ha Budapesten, ott melyikben? Amelyikben én kerestem, nem volt.
2023. szept. 23. 01:33
10/11 anonim válasza:
Ha eszembe jut akkor ma megnézem neked egy Penny-ben hogy van-e még, de szerintem már nem kapható ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!