Mennyi idő alatt szívódik fel az energia az elfogyasztott táplálékból?
1-es! Köszönöm szépen a választ.
2-es! Nem tudom, miért éreztél késztetést arra, hogy ezt leírd, tovább is görgethettél volna. Én a bulímia mellett is híztam, ha erre gondolsz. Főleg, hogy igyekeztem a hánytatást kerülni, hiszen a bulímiára másféle kompenzáció is jellemző, de ha tényleg terápiánan vagy és bulímiás, tudnod kéne.
aranyom :) 2es vagyok. akkor csücsülj le google ele...es ird be Bulimia is olvassal rendes cikkeket rola ne femina.hu-t
A Bulimia csakis falas es hanyassal jön a többi (excessziv sportolas, hashajto vizhajto cuccok.... nem bulimia)
Beszelgessunk errol ha jartas vagy a temaban ;) ok?
34 vagyok es sajnos 16 eves korom ota anorexia es bulemia keverekeben elek. Tudom. mirol. beszelek.
udv
Off topic, de. A bulemia nem csak es kizárólag hanytatassal jar. A felsorolt tunetek is ehhez kapcsolodnak. A hanytatas a purgalo, a has/vizhajto, edzes stb. pedig a bulemia nem purgalo altipusa.
Kerdezo: nem ertek igazan hozza, nem tudom pontosan, de nagyon minimalis az a kaloria amit ennyi ido alatt feldolgoz a szervezet.
Igen, minden kompenzáció hozzátartozik a betegséghez. Én mindig rommáedzettem magam, plusz éheztettem magam, ez volt a kompenzáció. Ritkábban hánytattam, hashajtóztam, de volt rá példa.
Légyszives ne próbáld már megmagyarázni, hogy nem is vagyok beteg, mikor evidens a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!