Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A hal mellé lehet kuszkuszt...

A hal mellé lehet kuszkuszt enni köretként?

Figyelt kérdés
Szeretném megkóstolni a kuszkuszt, hal mellé lenne köretként rizst helyett. De sok helyen olvasom, hogy olyan, mint a tészta, és most elbizonytalanodtam. Finom együtt a kettő? Ha esetleg valaki már kóstolta volna:D

2023. szept. 19. 19:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Simán. Rizsköretet is eszik az ember a hal mellé, szerintem megy hozzá a kuszkusz is.

Esetleg kicsit dobd fel, pl. petrezselyemzölddel, vagy borsóva (hasonlóan a rizibizihez).

2023. szept. 20. 07:19
 12/17 anonim ***** válasza:
En is borsot tennek bele. Esetleg citromot.
2023. szept. 20. 10:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Én pomodoroval és olivabogyóval is el tudnám képzelni a kuszkuszt. Halhoz is megy.
2023. szept. 20. 14:01
 14/17 anonim ***** válasza:
23%
A kuszkusz durumbúzából készült tésztaféle! Szóval tészta! Hiába nem hasonlít rá az íze az más kérdés! Nekem keserű sózva ugye jobb, de mikor eszem olyan mintha homokot ennék mivel apró...Bulgurt jobban szeretem!
2023. szept. 24. 01:43
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet, mert megtiltom!!
2023. szept. 24. 13:53
 16/17 anonim ***** válasza:

14-es: a kuszkusz NEM tészta!

Ha neked keserü, akkor valamit rosszul csinálsz, meg akkor is, ha homokszerü számodra!

2023. szept. 24. 16:23
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

14, francokat. De ne nekem hidd el, tessék, itt a Wikipedia cikk.

"Couscous ... is a traditional North African dish, small steamed granules of rolled semolina"

[link]

semolina = dara, gríz

Inkább puliszka jelleg vagy kása, mint tészta.

És tényleg nem kellene keserűnek lennie, szerintem avas volt amit főztél.

A kuszkuszt egyébként pillanatok alatt át lehet főzni, szóval nem értem, hogy a pikuliba sikerült homok szerűre főzni.

2023. szept. 24. 17:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!