312/211 literes hűtő nem elég?
Hozzáállás kérdése. Anyáméknál hasonló a helyzet. Ott az a kiindulási alap, hogy x,y,z stb mindig van otthon, ha elfogy, akkor pótolva van. Ha két hétig nem mennének boltba kezdene csak igazán lefogyni a hűtő.
Nálunk ellenben majdnem üres ahhoz képest a hűtő. Gyakrabban is járók boltba, és kifejezetten ahhoz vásárlók, amit főzni akarok vagy a következi 2-3 napban megenni.
Előbbi esetben, ha az 'onoka vagy a "papa" vasárnap este kitalálja, hogy bolognait akar enni, akkor minden van hozzá. Ellenben sokkal több dolgot dobnak ki, mint mi. Amin egy kicsit enyhít a dolgon, hogy ott van kutya, ami sok mindent megeszik, ami már határesetes, pl lejárt virslit vagy parizert.
Szerintem akinek egy akkor a hűtő nem elég, az vegyen egy saját hűtőházat:D
Milyen hűtő az én el se tudom azt képzelni mekkora lehet
nekünk kb 100 literes a mélyhűtő meg 200 literes a hűtő
Hárman vagyunk és bőven elég
Igy is 180 centi magas a hűtő
Hol fér el egy akkor a hűtő? Külön szobája van?:D
Nézzétek meg hogy tényleg olyan dolgokat tároltok a hűtőben, amit muszáj, illetve megfelelő edényben.
Anyósom egymaga nem fér el egy átlagos hűtőben, de ő benne tart mindenféle zöldséget és uht tejet is. Férjem berakja a bontatlan lekvárt, a csokoládét és kekszet, és az összes bontatlan üdítőt is... és akkor ugye csodálkozunk :+D
A kerek edények eléggé nem praktikusak, érdemes szögletes, fedheto edényekbe pakolni és egymásra rakni.
Mi így egész jól elférünk négyen egy kisebben, ha nem jelenik meg 5 üveg indokolatlan lekvár a polcon. Heti egy két alkalommal vásárolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!