Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Zacskós káposztát tehetek...

Zacskós káposztát tehetek fagyasztóba?

Figyelt kérdés

Vecsési káposzta, abból szoktam főzni a székelykáposztát. Viszont 1kg megmaradt. Eredeti csomagolásából ki van bontva, vízzel át lett mosva. 2 napja hűtőben van. Berakhatom a fagyasztóba?

Köszönöm

2023. szept. 8. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Be.
2023. szept. 8. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan.
2023. szept. 9. 05:13
 3/5 anonim ***** válasza:
48%

A savanyú káposzta, kovászos uborka, ha nem csalnak vele, és nem valami ecetes "izét" adnak helyette, élőflórás élelmiszer, amelyben a tejsav baktériumok végezték a fermentálást.

Mi a hűtőben, a zacskóban szoktuk tartani, a tejsav baktériumoknak nincs szüksége oxigénre, és ki sem szoktuk mosni, csak a felhasználásra szánt mennyiséget.

Nem tudom, hogy a fagyasztás után kiolvasztva, feldolgozva milyen lesz, mert nem próbáltam. Akár jó is lehet, de a tejsav baktériumoknak valószínűleg jót nem tesz a fagy.

2023. szept. 9. 06:54
 4/5 anonim ***** válasza:
84%

#3. "Nem tudom, hogy a fagyasztás után kiolvasztva, feldolgozva milyen lesz, mert nem próbáltam."

Akkor nagyon fontos volt válaszolnod, hisz épp csak a kérdés lényege volt ez.😅

Kérdező: igen, fagyaszthatod bátran.

2023. szept. 9. 07:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Elég jól viseli a fagyasztást a káposzta.

Rakd be mint megromoljon.

2023. szept. 9. 08:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!