Zacskós káposztát tehetek fagyasztóba?
Vecsési káposzta, abból szoktam főzni a székelykáposztát. Viszont 1kg megmaradt. Eredeti csomagolásából ki van bontva, vízzel át lett mosva. 2 napja hűtőben van. Berakhatom a fagyasztóba?
Köszönöm
A savanyú káposzta, kovászos uborka, ha nem csalnak vele, és nem valami ecetes "izét" adnak helyette, élőflórás élelmiszer, amelyben a tejsav baktériumok végezték a fermentálást.
Mi a hűtőben, a zacskóban szoktuk tartani, a tejsav baktériumoknak nincs szüksége oxigénre, és ki sem szoktuk mosni, csak a felhasználásra szánt mennyiséget.
Nem tudom, hogy a fagyasztás után kiolvasztva, feldolgozva milyen lesz, mert nem próbáltam. Akár jó is lehet, de a tejsav baktériumoknak valószínűleg jót nem tesz a fagy.
#3. "Nem tudom, hogy a fagyasztás után kiolvasztva, feldolgozva milyen lesz, mert nem próbáltam."
Akkor nagyon fontos volt válaszolnod, hisz épp csak a kérdés lényege volt ez.😅
Kérdező: igen, fagyaszthatod bátran.
Elég jól viseli a fagyasztást a káposzta.
Rakd be mint megromoljon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!