Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Citromfű teának lehet mellékha...

Citromfű teának lehet mellékhatása?

Figyelt kérdés

Minden nap iszom citromfű teát rossz emésztés miatt.Erre nagyon jó hatással van,viszont olyan mintha nyàltermelő hatása lenne..

Komolyan miután megiszom olyan mintha rengeteg nyálam termelődne...Lehetséges ez?

2023. aug. 19. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:
73%

Igen. Ugyhogy emesztesre nem ezt innam. Cickafarkat inkabb az epekivalasztasra.

En idegeim miatt ittam ( bevallom, inkabb bemeseles volt, gyogyszerek elott), es ugyananez volt. Anyukamnak hanyingere is volt tole, en ugy ereztem mindig, muszaj majszolnom, ragcsalnom valamit, mert nyalat csinalt.

2023. aug. 19. 12:37
 2/3 anonim ***** válasza:
66%
En kapszulát szedek ,de az inkább alatt. Emesztesre mályva teát iszom ,és kifejezetten emésztés elősegítő teát amit dm -ben is lehet kapni!
2023. aug. 19. 14:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is szinte mindennap iszom a szorongásom miatt gyógyszerrel,de semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam.
2023. aug. 19. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!