Ha 1 éjszakára nem teszem hűtőbe a védőgázas sonkát, akkor reggelre megromlik?
Figyelt kérdés
Éppen költözésben vagyok és a hűtőm még nincsen az új lakásban, ma vettem 18:00-kor egy csomagolt sonkát, de nem tudom megenni.2023. aug. 16. 21:46
1/8 anonim válasza:
Függ tőle hogy hány fokon van, de alapból 26 fok felett félóra múlva elkezd már romlani főleg az ilyen húsétel. És innentől nagy gyorsasággal duplázódnak a baktériumok, az más kérdés hogy vannak atomerős emésztőrendszerű egyének, akiknek meg se kottyan, de vannak, akiknek baja lesz tőle.
2/8 anonim válasza:
Este már nincs olyan meleg, hogy megromoljon szerintem. Reggel megszagolnám és ha nem büdös akkor én megenném.
4/8 anonim válasza:
Semmikepp se kockaztass. Mas a szarazkolbasz, szalami. A sonka romlando.
5/8 anonim válasza:
Gondolom, főtt sonka. Az sajnos megromlik. A nyers füstölt sonka kibírja.
6/8 anonim válasza:
Én már a gondolatától ételmérgezést kapok. Piszok érzékeny emésztőrendszerrel rendelkezem. Férjem simán megenné, semmi baja nem lett. Anyósom is azt mondta ő szagol, ha nem büdös, eszi.Tehát megromlik, aztán, hogy lesz e bajod tőle, tőled függ. Nincs az az isten, hogy én megenném így. Bár nekem ahhoz sincs gusztusom, hogy a nem hűtős pultból a büfékben szendvicset vegyek, azok sincsenek ki tudja meddig hűtőben
7/8 anonim válasza:
Általában megússza a dolgot de jobb utána minél hamarabb elfogyasztani.
8/8 anonim válasza:
Felejtsétek el a füstölt nyers nem romlik a főtt füstöletlen megrohad tévedest . Euba lépéstől az ipar füstaromát haeznál, a kolbaszik stb víztatalma extra nagas , a házi füstölt dolgok rotkaságok. A téli idő nem jellemző sehol , az ipar folyamatosan gyilkol mindennap, siet eladni a terméket . Tartósitás hűtes füstöles több gyartasi szállítasi mozzanat . Tavaly júli közepén tusko parkoló nyitás előtt 2 tag megjelent furgonnal, kitettek egy mérőmázsát . 3 percre rá egy jeepből kiszállt forma odament és adott 10 ládát . Kapott 10 láda vegyes holmit sonkat oldalast kolbaszokat szalonnát , ott mérte le , fizetett elment . Nem hűtött verdák , langyos cuccot vett de hogy maganak vagy eladni kétely . Így bizz maszek termelő forgalmazo hentesben . Éttermek büfék konyhai lepratelepek ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!