Buci, natúr marha húspogácsa grillezve, uborka, paradicsom, ketchup, mustár, majonéz, erős zöld paprika.
2023. júl. 30. 15:26
3/13 anonim válasza:
Még nem gondoltam ilyenre .
A tiéd viszont egy helyesírási kézikönyvből...
2023. júl. 30. 15:47
4/13 anonim válasza:
Azt előbb meg tudnám mondani, hogy mi nincs benne: uborka, salátalevél, ketchup. +
Valami olyasmit képzelnék el, hogy szezámmagos buci, finoman fűszerezett húspogácsa marhából, hagyma, jól eltalált (csípős) szósz, meg még némi ez-az.
2023. júl. 30. 15:53
5/13 anonim válasza:
Szezammagos buci kenyérpirítóban megpirítva, vékonyan vajjal megkenve. Saláta, rá chili szosz, pirított hagyma, majd a jól atsutott, fűszeres huspogacsa. Friss uborka, paradicsom, még egy kis chili szósz, sajt és a buci teteje.
És az egész mellé sült krumpli, coleslaw saláta meg egy fél literes Lipton zöld tea behűtve és már a menübent is megírtam neked. Nyami! :D
2023. júl. 30. 16:08
7/13 anonim válasza:
Én az egyszerűség híve vagyok. Nem szeretem, ha a túl sok hústól vagy a túl sok zöldségtől ehetetlenül nagy és esik szét, folyik mindenfelé.
Buci, hús, sajt, hagyma, ketchup, mustár. Opcionálisan: bacon, uborka, erős paprika, de nem egyszerre az összes, hanem csak egy, max kettő ezek közül.
2023. júl. 30. 17:13
8/13 anonim válasza:
Beer & Burgeres vegaburi.
2023. júl. 30. 17:22
9/13 anonim válasza:
nekem lehet túl kicsik az igényeim, de a BigMac az. ha lehetne kifejezetten kapni ezt a szószt ( Az Univer hamburgerszósza majdnem az, ők gyártják amúgy a mekinek is a kicsit változtatottat a bigmekbe) akkor max átültetném az egészet egy nagy retrohambis puffancsba ha működne, vagy max nem lenne emeletes na és az
2023. júl. 30. 19:19
10/13 anonim válasza:
Kicsi burger, lapos zsomle, sok uborka, sajt, edesburgonya chips.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!