Milyen szendvicset készítsek, ami kibír egy fél/egy napot melegben?
Attól is függ, hogy hol tárolod.Vannak ilyen pici hűtőtáskák, amibe kb 2 doboz fagyi fér bele.Nem opció olyanban vinni?Akkor akármit beletehetsz.
Egyébként a felvágottak, tejtermékek azok, amik a meleget nem bírják.
Csinálhatnád úgy, hogy veszel ilyen bolti zöldségpástétomot, amit ott bontassz fel, mikor ennéd a szendvicset.
Ilyen helyre én nem szendvicset vinnék, hanem sütnék pogácsát. Maximum kicsit megszikkad, de egy kis teával teljesen élvezhető.
Milyen rendezvény? Tudtok vinni kisebb hűtőtáskàt? Jégakku helyett tegyetek bele pár lefagyasztott fél literes vizet. Sokáig tart, mire kiolvad, és lesz belőle hideg víz. ;)
Egy kis gyümölcs, pár szem paradicsom nagyon fel tud dobni egy zsíroskenyeret is. Az is jó kis fesztiválkaja tud lenni.
A szárazkolbász, füstölt sonka sokàig eláll, de szerintem semmivel se olcsóbb. A főtt tojás elég sokáig bírja hűtőben, de én nem hiszem, hogy meleg helyen sokáig bírja, pucolás nélkül se. Én legalábbis nem vinnék.
A fasírtos zsemle viszont bírja, főleg ha legalább egy jéggé fagyasztott ásványvizet mellé tudsz tenni. Ráadásul hidegen is finom.
Uborka, paradicsom ne legyen benne, az pillanatok alatt megromlik felvágva és szendvicsbe téve, sajnos tapasztalat.
Én rántott húst készítenék és azt tenném két kenyér közé, esetleg egy szelet sajttal. A zöldséget pedig megmosva, egészben tenném zacskóba és evés előtt vágnám fel és tenném bele.
Lefagyasztasz fél liter vizet, berakod egy vastagabb szatyorba, melé a bármilyen kaját és a végén lesz hűs vized, meg szenvicsed.
Amugy lehet sonka, sajt es megsutod melegszendvicsnek es ugy mar tovabb elall. Azt a fel napot ki kell birnia
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!