Lehet ez most egy hülye kérdés lesz sokak számára… de a kérdés lehet a kórházba ételt rendelni?
Figyelt kérdés
Sosem voltam meg befektetve kórházba most 3/4napot bent fogok tölteni és nem kívánom az ottani ételt megenni ezért aki már rendelt e vagy valamit tud e róla lehet ilyet ? 🤷🏼♀️😂2023. júl. 4. 18:33
1/17 anonim válasza:
Én márciusban szültem, és én bizony rendeltem.
Eü ok miatt bent kellett maradnom több napig, a férjem nem tudott jönni és rohadt éhes voltam.
Én megkérdeztem ott a nővéreket, még közeli kifőzdét is tudtak ajánlani ahol jó a kaja.
Annyi hogy kértem, csörgessenek meg ha ott a futár, és lementem érte a portára.
2/17 A kérdező kommentje:
Akkor rendben megnyugodtam ilyen 50-50% volt bennem hogy lehet nem lehet belém kötnek e az ottani dolgozok de akkor rendben, nagyon köszi ❤️
2023. júl. 4. 18:43
3/17 anonim válasza:
Attól függ, milyen okból vagy kórházban, ha speciális étrendre van szükséged - gyomor, epe, veseproblémák, mütét után, stb -, akkor nem, egyébként lehet.
4/17 anonim válasza:
Persze, pont nemrég is volt bent rokonom, és pont említette, hogy sok futárt látott ki-be járkálni. Igazából a kórházban általában nem nagyon érdekel senkit sem, hogy ki járkál be és hogy amúgy a beteg mit eszek (persze ha speciális étrend kell, akkor már más a helyzet),
5/17 anonim válasza:
Persze. Hacsak nem valami speciális helyzetben vagy, pl műtét előtt állsz és nem ehetsz előtte X ideig, akkor a kutyát nem fogja érdekelni hogy mit eszel és honnan vetted avagy kivel hozattad be.
6/17 anonim válasza:
én klinikán dolgozom és az eü. dolgozók is rendelnek. lent hagyják a portán (wolt, foodpanda). semmi különlegesség nincs benne.
7/17 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Valahányszor rendelek a mekibol mindig látom H a futár megáll a kórháznal.
8/17 A kérdező kommentje:
Program csaszar miatt kell be feküdnöm ho vége ikerterhesseg miatt
2023. júl. 4. 22:02
9/17 anonim válasza:
Illetlenség a többi beteg szeme láttára, max. ha magánszobában vagy.
10/17 A kérdező kommentje:
Miert lenne illetnseg? Ha nem szándékozom meg enni az ottani az ottani ételt?! Tavaly a barátnőm is száraz kenyeret kapott és hadd ne soroljam lejárt tejtermék feleket ráadásul laktóz érzékeny is vagyok kétlem hogy majd külön főzőcskeznek nekem …
2023. júl. 5. 03:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!