Tényleg igaz,hogy ezeket az instant nescafe kávéporokat hidegen is el lehet keverni,feloldódnak?
Figyelt kérdés
Olvastam valahol egyszer,hogy lehet
Nem akarok elpazarolni egyet tesztnek, ugyhogy inkább megkérdezném valaki kiprobálta e már csak úgy hideg vizzel, forró helyett? Iható így is?
2023. júl. 4. 14:02
1/7 anonim válasza:
Próbáld ki. Max ha szarul keveredik bevágod a mikróba és forró lesz
2/7 anonim válasza:
Én már próbáltam, de nem nagyon lehet csomómentesre keverni, talán ha órákig szenvedsz vele .
3/7 anonim válasza:
Jezusom...
Van a Nescafe frappe/jegeskave, az oldodik hideg vizben is es kek csomagolasa van.
A többi meg forroban sem oldodik szerintem normalisan.
4/7 mienkamennyekorszaga válasza:
hat erre ne is pazarolj el egyet tenyleg
5/7 anonim válasza:
Igen, szoktam is rendszeresen nyáron. Legfeljebb nem fél, hanem mondjuk 3 perc alatt oldódik fel.
6/7 anonim válasza:
Itt nem arrol van szo, hogy csomos lesz-e, hanem azert, mert fozes nem kell, forroviz meg igen.
7/7 anonim válasza:
Ha elöször kevés vízben kikevered, utána öntöd fel a szükséges mennyiségre, akkor minden gond nélkül lehetséges. Ha mindjárt sok vizet teszel hozzá, akkor nem valószínü
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!