Müzlit enni reggelire szerinted férfiatlan? Férfiként kérdezem, csak bennem merült fel a kérdés, nem mondták.
18, ez nem nemtől, hanem fizikai aktivitástól és testmérettől függ. Egy profi atléta sportoló nő többet fog enni mint egy rendszergazda férfi aki egész nap ül a valagán.
Illetve nem törvényszerű, hogy ki a nagyobb darab, vannak 190 magas nők és 155 magas kis dugó pasik...
De ja, a műzli gabona, magok, meg szárított gyümölcs. Ezeket az emberiség évezredek óta eszi, ha Mezopotámiában lehetett ezen kapálni meg a középkorban hadjáratokra menni, öregapáink is zabkásán harcoltak végig két világháborút, szóval talán neked is legyen már ideológiailag elég jó.
Mondjuk habos-babos cappucinot nem mernék kérni egy tyúkrázdában, mert egyből rámrepülnek a "finomabb" srácok (vagy a 70+ - os nyanyák, az se sokkal jobb).
Müzliből is vannak a "pelyhek" (a nyúlbogyó, a mézes karika, a fahéjas négyszög, gyártótól függően különböző megnevezéssel), a "töltöttek" (csokis, vaníliás töltelékkel), és a valódi műzlik (roppantott gabona, aszalt gyümölccsel, magvakkal). És akkor még a granolák.
Mit értesz műzli alatt? A natúr kukoricapelyhen kívül a pelyhek és a töltöttek tényleg általában "gyerekesek", mert reggel csak elélököd a srácaidnak, és belapátolják. A valódi műzliket inkább nagyobb gyerekek és felnőttek fogyasztják, de ez már aztán tényleg gendersemleges.
Vízzel mondjuk elég spártai, de olyat is hallottam, aki narancslébe teszi, illetve ha a nyers tejet nem bírod, akkor mehet natúr joghurtba, kefírbe is. (ha tejfehérjére vagy allergiás, akkor ez nyilván továbbra sem opció).
#22 Többnyire saját készítésűt zabpehelyből fahéjjal, mazsolával, és egy kis mogyoróolajjal, de előfordul kókuszreszelék vagy kakaópor is, de néha kilós kiszerelésűt veszek, amiben túl sok mazsola van, túl édes, ezeket megritkítom. Nincs bajom a tejjel, lehet, hogy át is térek rá.
#23 Nőknél nem számít :)
Amerikai filmekben ha reggelizős jelenet van, az rendszerint úgy néz ki, hogy az asztalon a gabonapelyhes, müzlis doboz meg a tej és a családtagok korra, nemre való tekintet nélkül azt eszik.
Ne aggódj Kérdező, ettől még nem fognak melegnek nézni, sőt továbbmegyek a mai trend szerint, ahol az a tendencia, hogy minél femininebb legyen egy férfi, fel sem fog tűnni!
Én férfi vagyok, most ebédelek egy étteremben, klasszikus cézársalátát kértem (nincs benne hús) Van pacalpörkölt is.
Akkor én b*zi vagyok?😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!