Kb 250g spagetti tészta (főzés előtt) sok egy személy számára?
Figyelt kérdés
500g Barilla Spagetti tésztának a felét főztem és ettem meg egy alkalommal egy üveg Barillás szósszal, aznap nem ettem semmit és nagyon éhes lettem, simán lement, így mennyire sok?2023. jún. 28. 14:27
2/16 anonim válasza:
Sok.
Csak a tészta kb. 900 Kcal, ráadásul több mint 170 gr. szénhidrát.
Ehhez jön még a szósz.
Az meg a legnagyobb ostobaság, hogy egy nap egyszer eszel, akkor meg egyszerre ennyit.
3/16 anonim válasza:
1250-1300 kalória lehetett. Nem tudjuk nő vagy férfi vagy-e, illetve a magasságod, súlyodat sem, de ez a napi szükséges kalóriabeviteled nagyrészét valószínűleg fedezte. Amúgy egy étkezésre ez nagyon sok, de amúgy ha aznap nem ettél semmit sem, akkor szerintem nem csoda ha simán lement.
4/16 anonim válasza:
Megjelent a sok kalóriarajongó. Ez nem ducitréning rovat.
5/16 anonim válasza:
Kb. 15 deka nyers tészta egy (kiadós) adag, ha még szósz jön rá.
Úgyhogy kb dupla adag, amit betoltál.
7/16 anonim válasza:
Ha nem vagy kövér, nem mindegy? Egészségedre.
9/16 anonim válasza:
Kalóriakarcsik és Karolinák mindenkit lepontoztak, akik a rovatnak megfelelő értelmes választ adtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!