Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit szoktatok csinálni az...

Mit szoktatok csinálni az eperkonzervből?

Figyelt kérdés
Én csak simán kikanalazom, megeszem és kész.
2023. jún. 20. 22:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%

Egyszer vettem eperkonzervet télen nagyon kívántam az epret. Korántsem gondoltam gondoltam, hogy olyan lesz, mint az "igazi", de számomra a legnagyobb csalódás okozta. Több márkát azt hiszem 2 találkoztam és láttam, de egyiksem ízlett. Vegülis meglehet enni, nagyon ízetlen. Én magában ettem a levét lecsepegtetve, átmosva.

Messze nem ér fel eper viszonylatban az barack, ananász, vegyes gyümölcs konzervhez.

Esetleg süteménybe csempészve, valami piskótába, vagy tortára díszítésként tudom elképzelni, de szerintem, ahhoz is inkább fagyasztott eper.

Esetleg gyümölcs salátába, ha nincs szezon, de csak akkor ha a többi összetevő idény gyümölcs.

Az eperkonzervet kerülöm, ha egy mód van rá, pedig eper imádó vagyok. Annak ellenére, hogy ananász, vagy barack konzervet szívesen fogyasztom.

2023. jún. 21. 08:46
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Télen beletenném vegyes gyümölcslevesbe, ott elmegy.
2023. jún. 21. 15:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!