Kinek mennyibe kerül az élelmiszer egy hónapra?
4
300 ezer egy hónapra...Hát,akkor bizonyára rendelt kaja és étterem is játszik.
Nekem nagyon kevés. Eleve keveset eszem, így még egy csomag felvágott sem képes elfogyni egy hét alatt. Ami másoknál alap (tojás, kenyér, felvágott, vaj stb) az nálam meg sem található. Mert nem eszem meg. A hűtő leginkább innivalóval van megtöltve (házi limonádé 2 liter, tej stb). A fagyasztó szinte tele van leginkább zöldséggel vészhelyzet esetére. Tehát van benne gomba, zöldbab, 1-2 mirelit kaja, gyümölcs. Amik meg tartósan elállnak (liszt, cukor, fűszerek, olaj) azt meg nagyon ritkán veszek, mert nem főzök.
Kaját rendelni szoktam a munkahelyemre, de eddig 8.000 Ft/hétnél több soha nem volt (de ebben volt desszert, valamiből kettőt kértem). Tehát a havi ebédem meg van oldva ~ 35 ezerből. Vacsorázni nem szoktam. A reggelim meg évek óta müzli tejjel. A legolcsóbb, legnagyobb kiszerelésű. Karton tej egy hónapra 12 ezer (kb), 5 csomag müzli 6 ezer.
Bárhogy számolom ez 60 alatt megvan. Hétvégén meg inkább eszek valahol, így az nem igazán tartozik bele az élelmiszer kategóriába (pl. Nagy burgert elfelezek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!