Szerintetek is hülyeség kétféle sajtot tenni egy szendvicsbe?
Figyelt kérdés
Olykor úgy szoktam csinálni, hogy a kiflit vagy zsömlét megkenem kockasajttal (lehetőleg csípőssel), majd rárakom a pulykamell felvágottat, és arra még teszek camambert szeleteket.
A szüleim, főleg apám, ezen nagyon meg tudnak rökönyödni. Szerintük ez így hülyeség meg pazarlás. Erre én azt mondtam legutóbb, hogy ő meg miért tesz fehérrépát a levesbe, ha van benne sárga is... Na, erre nem tudott felelni.
2023. máj. 29. 01:15
11/13 anonim válasza:
Egy túl erős ízű sajtot racionális kicsit tompítani, "higítani" valami semleges krémsajttal.
13/13 anonim válasza:
Nem az. Ilyen elven a bacon-ba (vagy mibe) tekert pulykahús is h*lyeség, hiszen kétfajta kenyérfeltétről lehet szó... mert ugye mindkét részét lehet külön-külön kenyérrel enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!