Vásároltam egy ilyen fűszeres paradicsomszószos héj nélküli kagylót, így ehető magában vagy főzni, esetleg sütni is kell?
Figyelt kérdés
szóval nincs ráirva hogy előfőzött lenne-e vagy akármi, csak annyi hogy paradicsomszószos, fokhagymás, sós meg mártásban van egy kis oliva olajjal, itt egy kép róla [link] 2023. máj. 7. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!