Ki-mit csomagol tízóraira a gyerekeknek?
Szia!
Nem szülő vagyok, hanem egyetemi hallgató, így már nincs szükségem tízóraira, mivel általában meg tudok nyugodtan ebédelni dél körül. De középsuliban ezt nem tehettem meg az 5, a 10, de legjobb esetben is a 15 perces szünetekben. Ilyenkor tízóraira én általában olyan kaját hoztam, ami könnyen ehető, vagy is nem kell hozzá evőeszköz. Almáspite, vagy csak simán gyümölcsöket, narancsot, banánt, amik a kedvenceim. Vagy a sulibüfében is szoktam vásárolgatni, bár mikor már végzős voltam, már ott is az egekbe szöktek az árak. Ott lehetett venni pizzaszeleteket, korábban kenyérlángosokat, de azt végzős koromra megszüntették, különböző csokikat, sportszelet, talán rudi is volt, karácsonykor a jótékonysági büfében lehetett venni különböző hotdogokat, burgereket, meg a diákok, vagy a szüleik által készített házisütiket, édességeket. De visszatérve az otthoni kajára, nem egyszer hoztam különböző csokiskekszeket, meg ilyen szemetet, amit nem nagyon kellene enni senkinek, de mindenki kétpofára zabálja, sajnos köztük én is (Chipsek, snackek).
1# szerintem ebből nem merített túl sok ötletet a kérdező...
Nekem anyukám régebben vagy szendvicset csomagolt, vagy valamilyen pékséges cuccot, pl kakaós csigát :)
De a szenyóknál is lehet olyan, hogy pl néha paprikás, néha paradicsomos, vagy esetleg magyaros vajkrémes, májkrémes...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!