Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ki-mit csomagol tízóraira a...

Neni83 kérdése:

Ki-mit csomagol tízóraira a gyerekeknek?

Figyelt kérdés
Csak, hogy ne mindig a szendvics legyen
2023. ápr. 24. 20:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%

Szia!

Nem szülő vagyok, hanem egyetemi hallgató, így már nincs szükségem tízóraira, mivel általában meg tudok nyugodtan ebédelni dél körül. De középsuliban ezt nem tehettem meg az 5, a 10, de legjobb esetben is a 15 perces szünetekben. Ilyenkor tízóraira én általában olyan kaját hoztam, ami könnyen ehető, vagy is nem kell hozzá evőeszköz. Almáspite, vagy csak simán gyümölcsöket, narancsot, banánt, amik a kedvenceim. Vagy a sulibüfében is szoktam vásárolgatni, bár mikor már végzős voltam, már ott is az egekbe szöktek az árak. Ott lehetett venni pizzaszeleteket, korábban kenyérlángosokat, de azt végzős koromra megszüntették, különböző csokikat, sportszelet, talán rudi is volt, karácsonykor a jótékonysági büfében lehetett venni különböző hotdogokat, burgereket, meg a diákok, vagy a szüleik által készített házisütiket, édességeket. De visszatérve az otthoni kajára, nem egyszer hoztam különböző csokiskekszeket, meg ilyen szemetet, amit nem nagyon kellene enni senkinek, de mindenki kétpofára zabálja, sajnos köztük én is (Chipsek, snackek).

2023. ápr. 24. 21:43
 2/12 anonim válasza:
88%
#1 itt a kérdés arról szólt, hogy ki mit csomagol a gyerekeinek, nem az hogy mit ettél az elmúlt 10 évben.....
2023. ápr. 24. 21:52
 3/12 anonim válasza:
95%
Dörmit, vajas kalácsot például. De főleg szendvics megy nálunk is.
2023. ápr. 24. 21:59
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Vajas kifli, Pizza tekercs, kakaós/fahéjas csiga, tortilla, tavaszi tekercs, müzli szelet, bundás kenyér, croasson, túrós batyu, virslis kifli, palacsinta, szendvics, lekváros kenyér, túrós fánk, fánk, sajt korong, répa, ubi, mogyoró mix, bogyós gyümölcs, alma, banán, ivós joghurt, kefir, kakaó. Én ezeket szoktam általában fiamnak pakolni az oviba, nem volt rá panasz. Igaz nem írtad a te gyereked mennyi idős. De nagyobbaknak is lehet kapni olyan ételhordó dobozokat aminek a belseje külömböző méretűre el van osztva, mint pl a bentobox stb, én nagyon praktikusnak találom.
2023. ápr. 24. 22:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

1# szerintem ebből nem merített túl sok ötletet a kérdező...

Nekem anyukám régebben vagy szendvicset csomagolt, vagy valamilyen pékséges cuccot, pl kakaós csigát :)

De a szenyóknál is lehet olyan, hogy pl néha paprikás, néha paradicsomos, vagy esetleg magyaros vajkrémes, májkrémes...

2023. ápr. 24. 22:34
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Győri édes jó reggelt kekszek:)
2023. ápr. 25. 00:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a fiaim nem esznek kenyeret-zsemlét kiflit. Még mielőtt valaki azt hinné, diétáztatom őket-nem, csak nem szeretik. Amiket pakolok: müzli szelet, puffasztott rizsszelet(azt imádják) hozzá egy főtt tojás, kis dobozkában sajtkockák meg alma, diákcsemege. Joghurtot is gyakran visznek. Nagy ritkán megkívánják a kakaós csigát vagy túrós batyut, akkor azt. Sajnos a szendvicsbe bele se harapnak, így folyton ki keĺl valamit találni. Szerencsére a zöldségeket, gyümölcsöket imádják. Remélem idővel a többieket látva rászoknak a szendvicsre :)
2023. ápr. 25. 04:50
 8/12 anonim válasza:
88%
Sajtkocka, főtt tojás, de jó! Mindig tanul az ember! :-)
2023. ápr. 25. 05:07
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a gyümölcs a péksütemény és a szendvics kimeríti az ötletet! Mivel azok gyorsan fogyaszthatók! Szalonnát vagdosni nem hiszem hogy neki állna...
2023. ápr. 25. 08:30
 10/12 anonim ***** válasza:
91%
Joghurt is szokott menni plusz gyümölcs.
2023. ápr. 25. 08:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!