Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyit költötök etkezesre...

Mennyit költötök etkezesre illetve vasarlasra?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az lenne a kerdesem ti mennyit koltotok elelmiszerre?

Ha lehet ne csalados emberek irjanak akik 3 fot latnak el... hanem aki egyedul lakik magara kolt csak elemiszerre.

Ne szamoljuk bele a higeniai cikkeket vagy az ettermi latogatasokat.

tenyleg csak az amit naponta / hetente / havonta a Lidl, Aldi, CBA akarhol bevasaroltok hogy legyen otthon.

En ugy gondolom hogy tul sokat koltok es feleslegesen etelre...sok mindent ki dobok, megfozom nem fogy el megromlik....

szeretnek ezen valtoztatni es kivancsi vagyok a ti osszegetekre mibol jottok ki?

Budapest

2023. ápr. 6. 19:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi Felső-Ausztriában élünk, 2-en vagyunk és 5-600 euroból megoldjuk csak a kaját(ebben benne van a cigim és a piám is). Én nem tudom hogy a fszba lehet 1000 eurót elkölteni kajára. Max ha a Hoferos 26 eurós biocsirkét eszitek 2? naponta.
2023. ápr. 8. 03:25
 12/17 A kérdező kommentje:
11es haaat ez kicsit alom vilag szoveg :) szerintem nem irsz igazat.
2023. ápr. 8. 12:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Simán írhat igazat.

Sopron mellett a havi bevásárlás 150 sincs.

2023. ápr. 9. 00:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát nem álomvilág, csak nem tudjátok jól beosztani a pénzt szerintem. Keresek 2ezret(ami itt relatíve egy csöppet alacsony fizetés) ebböl 900 euro megy el a lakbérre, villanyra, internetre, GISre összesen. A takarékszámlámra elmegy 400 euro havonta, a többi pedig megmarad kajára,szórakozásra stb. A párom fizuja pedig majd teljes egészében megmarad, mert az enyém fedezi a kiadásainkat. Ott valami nem stimmel, ha ezer euró csak ételre megy el. Már bocs.
2023. ápr. 9. 02:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Miért ne stimmelne? Mindenkinek mások az igényei. Az nem stimmel, hogy mindent te fizetsz, a párod meg ingyen él.
2023. ápr. 9. 04:56
 16/17 anonim ***** válasza:

A párom fizuja egy közös számlára megy ,ami mindkettőnk nevèn fut, , amiről mindketten annyit veszünk le szükség esetén (értsd: vészhelyzet, hirtelen kiadás, stb), amennyit csak akarunk. Magyarul meg van spórolva, dugipénz gyanánt(merthogy a közös jövőnk pénzbe kerül, házvásárlás stb)

Itt az a gond, hogy valaki megeszi a fél fizetését, a kérdező maga is írja, hogy sokat pazarol, túl sokat vesz, főz, megromlik mert nem eszik meg. Az a gond, hogy pazarol és ezért túlköltekezik. Kevesebbet kell főzni oszt viszlát. De ha a kajakidobás az igénye, bitte schön, nincs miről beszélni.

2023. ápr. 9. 10:10
 17/17 A kérdező kommentje:
16os nem az az igenyem es latom nemcsinalok vmit jol ezert kerdeztem ugy atlagban ki mennyit költ
2023. ápr. 9. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!