Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért kerül a mogyoróvaj...

Miért kerül a mogyoróvaj kétszer annyiba, mint a mogyoró?

Figyelt kérdés

2023. márc. 30. 19:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Olvasgasd, értelmezgesd még a #6-os hozzászólást.
2023. márc. 30. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 A kérdező kommentje:
Te meg a #7-est.
2023. márc. 30. 22:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Te meg a hatost.
2023. márc. 30. 22:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 madi111 ***** válasza:
100%

Nem tudom, de tök egyszerűen el lehet készíteni otthon is. Csak egy zacskó mogyoró kell hozzá, meg egy aprítógép.


Beleszórod a mogyorót az aprítóba és addig darálod, amíg krémes állagú nem lesz. (kb 5 perc)


És nem lesz tömegvesztés, mert ugyanazt veszed ki az aprítóból, mint amit beleraktál, csak az állaga változik meg.


Annyit még azért megjegyeznék, hogy ha gyakran csinálod, akkor az eléggé megviseli az aprítókést. Szóval elég sűrűn kell majd élezni a késeket.

2023. márc. 31. 00:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim ***** válasza:
"Nincs nagy tömegveszteség..." - A videóban elmomdja, 500gr mogyorovajhoz 565gr mogyoró kell.
2023. márc. 31. 06:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 A kérdező kommentje:

#13 Rendben, belátom.

#14 Jó ötlet, majd gondolkodom rajta.

#15 Erre céloztam, tehát nem kell mondjuk egy kiló hozzá.

Köszönöm a válaszokat.

2023. márc. 31. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!