Miért kerül a mogyoróvaj kétszer annyiba, mint a mogyoró?
Figyelt kérdés
2023. márc. 30. 19:10
11/16 anonim válasza:
Olvasgasd, értelmezgesd még a #6-os hozzászólást.
12/16 A kérdező kommentje:
Te meg a #7-est.
2023. márc. 30. 22:27
14/16 madi111 válasza:
Nem tudom, de tök egyszerűen el lehet készíteni otthon is. Csak egy zacskó mogyoró kell hozzá, meg egy aprítógép.
Beleszórod a mogyorót az aprítóba és addig darálod, amíg krémes állagú nem lesz. (kb 5 perc)
És nem lesz tömegvesztés, mert ugyanazt veszed ki az aprítóból, mint amit beleraktál, csak az állaga változik meg.
Annyit még azért megjegyeznék, hogy ha gyakran csinálod, akkor az eléggé megviseli az aprítókést. Szóval elég sűrűn kell majd élezni a késeket.
15/16 anonim válasza:
"Nincs nagy tömegveszteség..." - A videóban elmomdja, 500gr mogyorovajhoz 565gr mogyoró kell.
16/16 A kérdező kommentje:
#13 Rendben, belátom.
#14 Jó ötlet, majd gondolkodom rajta.
#15 Erre céloztam, tehát nem kell mondjuk egy kiló hozzá.
Köszönöm a válaszokat.
2023. márc. 31. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!