2/10 Menőcsajszi72 válasza:
Megéri megvenni, isteni finom, főleg kenyérrel!♡
3/10 anonim válasza:
földimogyoró ízű.
Nagyon fincsi.
4/10 anonim válasza:
Szerintem semmi extra, nekem nem annyira bejövős. De kinek mi, ki kell próbálni. Ha nem akarsz venni, akkor akár otthon is csinálhatsz egy minimális mennyiséget, és ha mégse jönne be, akkor legalább nem veszik kárba egy egész üvegnyi.
5/10 anonim válasza:
Szerintem finom :) rendszeresen eszem. Kenyérrel lekvárral- állítólag amerikaiak így eszik, szerintem finom.
Illetve ajánlom még zabkásába almával, fahéjjal. Vagy zabkekszre kenve banánnal.
De próbáld ki és nem furdal a kíváncsiság többé. Aldiban és Lidl-ben is lehet kapni néha egész jó áron.
6/10 anonim válasza:
én kekszet sütök ezzel, imádjuk.
7/10 anonim válasza:
Én nem szeretem, de azt tanácsolom, hogy próbáld ki. Vegyél egy üveggel.
8/10 anonim válasza:
Mogyoró püré íze van.
Elég tömény tud lenni, bele tud ragadni az ember szájpadlásába, emiatt eszik lekvárral vegyesbe.
9/10 anonim válasza:
Sós földimogyoró íze van. Teljesen olyan mint a zacskós földimogyoró, csak krémesítve. Kicsit furcsa ha engem kérdezel, nem is annyira jött be, pedig már alapból is nem Nutella élményre számítottam.
10/10 anonim válasza:
Én nagyon sok féle ételbe használom, pl ramenbe, thai kajákba, saláta öntetbe, lekváros kenyérre, grillezett csirkéhez.
Ha ilyeneket ennél, akkor fogyni fog.
Sőt, nekem natúr verzió van, ezt a kutya is imádja, és ha gyógyszert kell neki adni, egy mokkáskanál mogyoróvaj caodákra képes. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!