Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért sárgábbak az ír vajak,...

Miért sárgábbak az ír vajak, amiket kapni lehet Magyarországon? Minőségileg a vaj színe meghatároz valamit?

Figyelt kérdés
Dublin Dairy, Kerrygold, Golden Hills, Spar Irish Butter

2023. márc. 26. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert az ír tejtermékek és egyébb termékek mint a marha,birka hús is jó minőségüek.
2023. márc. 26. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:
98%
Mert az ír marha szinte kizárólag füvet legel, aminek magasabb a béta-karotin tartalma mint a más takarmányokon nevelt marhának. Ez a béta-karotin adja a vaj színét is. Szerintem összehasonlíthatatlanul finomabb és jobb minőségű.
2023. márc. 26. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Mert a magyar termékek az elmúlt 13 évben pocsék minőségűek lettek.Kifejezetten kerülöm őket.
2023. márc. 26. 18:15
 4/4 gungasam ***** válasza:
Réges-régen, amikor még kisgyerek voltam mi is sárgás színű vajat vettün és ettünk. De már nem. Nem a színe miatt hanem mert csak margarinra tellik. De az legalább sárgás is meg vitaminozott is és biztosítja az érelmeszesedés előrehaladását. Nehogy a nyugdíjas túl sokáig húzza a nyugdíjat. Persze teljesen más a dolog a Novák Katalin esetében, ő 5 milliós nyugdíjat kap nem egészen két év szolgálati időre. Én sajnos csak 45 évet dolgoztam ha beszámítjuk a kötelező katonaságot és az TB köteles szakmunkásképzőt is. Ezek nélkül 40 év meló még 500 ezret sem hoz, pedig bizony már ott kellene tartanom ha korrektül emelik.
2024. márc. 2. 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!