Miért sárgábbak az ír vajak, amiket kapni lehet Magyarországon? Minőségileg a vaj színe meghatároz valamit?
Figyelt kérdés
Dublin Dairy, Kerrygold, Golden Hills, Spar Irish Butter2023. márc. 26. 17:21
1/4 anonim válasza:
Mert az ír tejtermékek és egyébb termékek mint a marha,birka hús is jó minőségüek.
2/4 anonim válasza:
Mert az ír marha szinte kizárólag füvet legel, aminek magasabb a béta-karotin tartalma mint a más takarmányokon nevelt marhának. Ez a béta-karotin adja a vaj színét is. Szerintem összehasonlíthatatlanul finomabb és jobb minőségű.
3/4 anonim válasza:
Mert a magyar termékek az elmúlt 13 évben pocsék minőségűek lettek.Kifejezetten kerülöm őket.
4/4 gungasam válasza:
Réges-régen, amikor még kisgyerek voltam mi is sárgás színű vajat vettün és ettünk. De már nem. Nem a színe miatt hanem mert csak margarinra tellik. De az legalább sárgás is meg vitaminozott is és biztosítja az érelmeszesedés előrehaladását. Nehogy a nyugdíjas túl sokáig húzza a nyugdíjat. Persze teljesen más a dolog a Novák Katalin esetében, ő 5 milliós nyugdíjat kap nem egészen két év szolgálati időre. Én sajnos csak 45 évet dolgoztam ha beszámítjuk a kötelező katonaságot és az TB köteles szakmunkásképzőt is. Ezek nélkül 40 év meló még 500 ezret sem hoz, pedig bizony már ott kellene tartanom ha korrektül emelik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!