Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a titka a Spar S-Budget...

Mi a titka a Spar S-Budget termékeknek, hogy olyan népszerűek?

Figyelt kérdés
2023. márc. 9. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Olcsó, de normális minőségű.
2023. márc. 9. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Bemész a méregdrága sparba és ezek a legolcsóbb termékek a polcon. Magyar ember így vásárol
2023. márc. 9. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Tényleg normális a minősége.
2023. márc. 9. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Mert általában jobb minőségűek, mint a többi bolt sajátmárkás cuccai, de mégis olcsók.
2023. márc. 9. 15:08
 5/7 NTBS ***** válasza:
44%
Olcsó.
2023. márc. 9. 16:34
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Én szerintem sok helyen van. Budapestről vidékre költöztem igaz város de itt se egy lidl se egy aldi se penny csak spar és ez még nagyon sok helyen van így. Ezért népszerűbb mint a többi, de szerintem a többinek is van jó saját márkás terméke. Nem feltétlen járnék a spárba, ha lenne más. De tény, hogy sok jó S-Budget es termék van.
2023. márc. 10. 13:36
 7/7 anonim ***** válasza:
93%

Érdekes, mert én nem tapasztalom ezt mármint tejföl meg túró esetén, amit ebből a márkából vettem nem volt "huddejooooobbbára", mint mondjuk Lidl, Aldi esetén...meg is lepődtem tegnap.

Mondjuk vicces volt, hogy Lidl úgy ki volt fosztva 14 órakor egyiket sem kaptam, így keveredtem be Sparba, de csak pislogtam milyen drága.

2023. márc. 15. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!