Mikor lett drágább a párizsi a húsnál?
Figyelt kérdés
Régen, fele, negyedannyiba került és a legutólsó élelmiszer volt, suliba csak a kisebbség hordott olyan szendvicset, mostanában ahogy látom 2-3x drágább a színhúsnál.2023. márc. 8. 09:52
1/12 anonim válasza:
MILYEN párizsi (márka) meg MILYEN hús?????
2/12 anonim válasza:
Itt kiválóan le lehet követni
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. márc. 8. 10:28
4/12 anonim válasza:
Sosem volt drágább a húsnál, most sem az.
5/12 anonim válasza:
2320 ft a párizsi 2022-ben, a csirkemellfilé meg 1680 ft. A ksh adatait figyelembe véve a párizsi drágább, mint a csirkemellfilé. A párizsinál nem a legolcsóbbat számolták bele gondolom, hanem vettek egy átlagot, amiben benne van a borjúpárizsi is, ami elég drága. A csirkemellfilé meg árstoppos.
6/12 anonim válasza:
Az "árstoppos" csirkemell nálunk 2500 Ft. (Pest megye, keleti oldal)
7/12 anonim válasza:
Nyilván egy olcsó baromfi párizsi amiben mechanikusan lehetett hús van (ha-ha)olcsó.
Amiben 80% körüli a hústartalom bőven 2000ft fölött van.
Ugyanez igaz a virslire is.
8/12 anonim válasza:
Minden valamirevaló felvágott drágább a húsnál. Ezért kifizetődőbb - nem mellesleg egészségesebb is - egyben húst sütni, és hidegen felszeletelni.
9/12 anonim válasza:
Bocsáss meg #8-as, ez jól hangzik, de nem igaz! Nem kifizetődőbb! Vettem hétvégére egy 40 centis karaj darabot, valamivel több mint 2 kiló volt. Bepácoltam és megspékeltem fokhagymával, és másnap kisütöttem. A felére sült össze. Szóval nem kifizetődőbb, de finomabb. A felvágott és sült hús viszonylatában a húst dupla árban kell számolni, mert felére összesül, mire kész lesz!
10/12 A kérdező kommentje:
Attól hogy kimegy belőle a víz a fehérje marad. A felvágott fele meg zsír csak, az meg ok hogy kalória de a fehérje a fontos.
2023. márc. 8. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!