Mik ezek a kemény darabok a párizsiban?
Egy tanárom mesélte hogy dolgozott ilyen helyen. Öntötte a darálóba a húst és kicsúszott a kezéből a műanyag vödör és az is be esett a darálóba, ő pedig hirtelen leblokkolt és nem csinált semmit.
Nem vette észre senki úgyhogy nem is szólt senkinek.
Ott valószínűleg egy pár rúd szaláminak a megengedettnél magasabb volt a műanyag tartalma.. :D
#9#
Nem párizsi volt, hanem száraz kolbász, amiben egyszer találtam egy kn 2×1centiméreres bőrdarabkát, amit jól felismerhető selymes, fekete-fehér tarka szőr borított.
Édesanyám rosszul is lett, amikor meglátta, vissza vitte a boltba reklamálni, hogy mi ez, ahol elkerték tőle (lényegében oda adta a bizonyitékot)
Szerintem három állatnak lehet olyan szőre.
A fekete-fehér nyúl, de azt miért tennék bele a disznó kolbászba?
A másik két lehetőség a kutya, és a macska, a bőrdarabka szerintem macska lehetett.
Nem gondolom, hogy az üzemben rendszeresen macskát dolgoznak fel, de elég néhány idióta dolgozó, akik fogadásból viccesnek találják az ilyet.
Ismerősöm dolgozott nagyüzemi húsfeldolgozóban, ott is mentek a kívülálló számára meglepő dolgok.
A földre kiborult zsírt vissza lapátolták a tartályba, a párizsi alapanyagba bekerült az üzemi konyháról megmaradt maradék(túrós csusza), amiben alapból sincs sok hús, de 4-5 mázsa massza észrevétlenül elnyel 20-30 kiló túrós csuszát.
Vajon miért van az, hogy akik húsfeldolgozóban dolgoztak, közülük sokan nem esznek felvágottakat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!