Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mi található meg a párizsiban?

Mi található meg a párizsiban?

Figyelt kérdés

Van e benne pl. vér? És ha van, milyen alkotórésze?

Olyanok válaszát várom, akik első kézből tudják ezért, vagy azért.

Köszönöm!

2010. okt. 4. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen vér? Ugyanolyan meg annyi vér lehet benne mint bármelyik felvágottban. Direkt vér a véreshurkában van!Rengeteg féle parizer van! A hústartalmúk is nagyon eltérő, nyilván a drágábban több hús van.
2010. okt. 4. 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Többnyire szója, víz, állományrögzítő, állományjavító, stabilizátor, ízfokozó, sertés és baromfibőrke valamint rengeteg E betű található benne.
2010. okt. 4. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Van benne cukor is, hogy szép fényes legyen, amikor vágják. És sokszor tejport is tesznek bele. Nem vicc, amikor egészségügyi okokból nem ehettem tejterméket, akkor mondta az orvos, hogy a szalámikat és a virslit is kerüljem, mert lehet bennük tejtermék.
2010. okt. 5. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Csonttörmelék.

De miért akarod tudni? :)

2010. okt. 6. 19:37
 5/7 A kérdező kommentje:

Azért, mert itt valamelyik kérdésben felmerült, hogy még vér is van benne. Én sem emlékeztem, hogy ma is raknak bele, bár ellentmondó cikkeket olvastam róla, van ahol azt írták, hogy albumint is raknak bele.

Lehet, hogy van olyan gyár, ahol igen - biztosan sokféle "recept" szerint készítik.

Én nem kívánok véres dolgokat enni, már ami a fő alkotórészeit érinti.

A válaszokat viszont köszönöm!

2010. okt. 7. 07:38
 6/7 anonim ***** válasza:
hogyne lenne ! sőt, hogy elkeserítselek, a disznó szeme is benne van . és egyéb finomságok.
2010. okt. 11. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:

"Én nem kívánok véres dolgokat enni, már ami a fő alkotórészeit érinti."

Miért, mi a baj a vérrel? Ha engem kérdezel, én szívesebben megeszek egy véres hurkát, vagy sült vért rántottával, mint disznó- és marhabőrt, beleket, fület, szemet, körmöt és egyéb ínyencségeket, amik a párizsikban vannak.

A vér az legalább nem gusztustalan, mint az előbbiek.

2011. jún. 27. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!