Mi az oka hogy sok piros címkès Spar S Budget termék minősége jobb, mint a márkás termékeké?
Figyelt kérdés
2023. márc. 5. 17:28
1/4 anonim válasza:
Nem a márka használata kerül sokba, hanem például rendes alapanyagot vesznek hozzá, amit még a Spar is minőségellenőriz.
2/4 anonim válasza:
Ez a "jobb" így, hivatkozások és konkrétumok nélkül elég szubjektív, ráadásul úgy írod, mintha ezek az összes márkás terméknél jobbak lennének, ami szerintem erős túlzás. Hasonló (olcsó, standard) kategóriában nem tartom kizártnak néhány termék esetén. Ettől függetlenül nekem sokkal szimpatikusabb a többi lánc, ahol ez a kategória sincs aluldizájnolva, azaz a csomagolás sem direkt ronda.
3/4 Popcorn válasza:
Jó budget termékkel még nem találkoztam. A sparosakat szeretem, azok jók, de a budgetet kerülöm.
4/4 anonim válasza:
A budget túró rudi nekem nagyon műanyag ízű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!