20 évig kezdtem el ilyenkor enni, mert ekkorra értem haza a munkából.
De nem egészséges.
Most nem akarom neked tudományosan elmagyarázni az emésztés és az anyagcsere napszakonkénti hullámzását, maradjunk annyiban, hogy teli gyomorral nem jó aludni!...igaz, teljesen üressel sem.
Gyakorlatilag 6 után már nem lenne szabad enni az egészséges szemlélet jegyében, ha erre vagy kíváncsi.
2023. febr. 28. 21:12
2/8 anonim válasza:
Fhasz kérdés, ha most mész melóba, akkor nem baj. Ha most keltél fel meló után, szintén nem.
Mi az, hogy kezdesz? Megeszel egy instant zabpelyhet, vagy betolsz egy csülköt, hasábbal?
Semmit nem értek.
2023. febr. 28. 21:18
3/8 A kérdező kommentje:
Most eszek egy kicsit mert éhes vagyok. És nem vacsoráztam. Brassóit eszek.
2023. febr. 28. 21:23
4/8 anonim válasza:
Az első pont egy 20 évvel ezelőtti fasságot ír, hogy 6 után nem szabad enni. Bullshit.
2023. febr. 28. 21:30
5/8 anonim válasza:
Szerintem mindenki akkor egyen, amikor éhes. Szóval pl. ha valakinek rendben van az esti 7 órai vacsora, és ő így kibírja lefekvésig, akkor rendben, egyen akkor, de ha valaki akkor nem éhes, csak 10-kor, akkor vacsorázzon 10-kor.
2023. febr. 28. 21:43
6/8 anonim válasza:
Nekem pl baj, mert refluxos vagyok. Nekem üres gyomorral kell lefeküdnöm. Ha neked nincs problémád belőle, hogy még félig tele a gyomrod lefekvéskor, akkor nem szabadna gondnak lennie. Nyilván nem ideális, de okés lehet.
Amire figyelni érdemes, hogy ne okozzon elhízást az étrend.
2023. márc. 1. 07:30
7/8 anonim válasza:
Ha éhes vagy egyél nyugodtan ne foglalkozz a többiekkel.
2023. márc. 1. 08:29
8/8 anonim válasza:
Én munka után este 7-8 felé szoktam enni de akkor kiadós meleg ételt mert napközbe nem mindig tudok csak száraz kaját! De van mikor ha megéhezek eszek éjfélkor is valamit! Ha egészséges ha nem így van időm! Elhízástól nem félek mert nem vagyok hízékony!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!