Miért van ez? Az olívás tonhalkonzervben elvileg 13g zsír van, amikor leöntöttem, akkor viszont 40g-ot mutatott a mérleg.
Figyelt kérdés
Az állaga láthatóan hígabb volt, de mitől??2023. febr. 21. 15:18
11/16 anonim válasza:
Az olívás tonhalkonzervben a halnak annyi a zsírtartalma. Az olíva olaj az ehhez képest plusszban van!
12/16 NTBS válasza:
Komolyan van, aki ezt leméri. Eszembe nem jutna.
13/16 anonim válasza:
12# a konzervekre rá van irva: bruttó, nettó tömeg , valakinek ellenőriznie is kell
:)
14/16 anonim válasza:
"olívás tonhalkonzervben"
"Az állaga láthatóan hígabb volt, de mitől??"
az olíva az olaj, az olaj hígabb mint a zsír ...
15/16 anonim válasza:
#9 mondd csak, a kókuszZSIR akkor mi a kutyafüle? Állati eredetű? 😄
A kakaóvaj is teljesedik növényei eredetű, szilárd halmazállapotú.
Az olaj és zsír tápanyag tartalmát tekintve ugyanazok. A különbség az állagukban van, a kókuszzsír 24 fok alatt zsír, felette, mivel megolvad, kókuszolaj.
Kérdező! A lében nemcsak zsír van. A tonhal húsban is van zsír.
16/16 anonim válasza:
a tökmagban sem folyik az olaj ...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!