Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik a kedvenc pörköltje?...

Melyik a kedvenc pörköltje? Milyen körettel, savanyúsággal?

Figyelt kérdés

2023. febr. 20. 10:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%

Ha jól meg van csinálva, szinte bármi jöhet!

Hangulatfüggő is.

A nagyon zabálós, elájulós, az birkapörkölt juhtúrós sztrapacskával, savanyúság nem kell, csak egy kis tejföl a szrapira!

Ugyanilyen jó, másabb stílusú azért, marhapöri, lábszárból, tarhonyával, és káposztával töltött csípős almapaprikával.

Sertéspöri is jó, galuskával, de ott már vannak olyan aberrációim, ne nézz hülyének, de krumplipürével is szeretem, de amin meg szoktak lepődni, klasszikus hasábburgonyával!

Esküszöm érdemes kipróbálni, a ropogósra sült krumpli, nagyon jó pörkölttel! :D Tök más végeredményt ad, mint mondjuk egy "csúszósabb" galuska.

2 évente rámjön a hülyeség, hogy pacalpörköltöt ennék, de azt csak kenyérrel, meg kovászos uborkával.

Körömpörköltöt abszolút nem eszem meg, a csirkepörit se szeretem, mert az általában ugye csontos, én meg úgy szeretem enni, hogy kanállal túrom befele. :D)))

2023. febr. 20. 10:53
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Sertéspörkölt a nagyim nokedlijével. Azesetek 90%-ában nyomok rá mustárt. Savanyúságnak jöhet az uborka, gyöngyhagyma, káposztasaláta vagy csalamádé. De nokedli helyett a friss ropogós kenyérrel is szeretem, csak úgy simán "tunkolni" .
2023. febr. 20. 11:00
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Marha vagy sertés, nokedlivel,savanyú ubival. Mondjuk nemrég a szülinapomra szarvaspöcit csináltunk áfonyával, borókabogyóval, az se lett rossz!
2023. febr. 20. 11:02
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Vörösboros marhapörkölt nokedlivel . Savanyúságnak bármi jöhet, amit épp megkívánok . Uborka, cékla, gyöngyhagyma, ubisali

De a csirkepaprikás is nagy kedvenc, vagy egy jó kis gombapörkölt akár tejfölösen, akár csak simán .

2023. febr. 20. 11:10
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Marhapörkölt nokedlivel, csemegeuborkával.
2023. febr. 20. 11:44
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Sertéspörkölt nokedlivel vagy tarhonyával.

A nokedlishez tejfölös-fokhagymás ubisali, a tarhonyáshoz csemege uborka vagy házi csalamádé

2023. febr. 20. 11:52
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
A jó pacalpörkölt illetve a velőspacal kimaradt koviubival .
2023. febr. 20. 11:53
 8/18 NTBS ***** válasza:
78%
Sertés, nokedlivel, savanyú uborka.
2023. febr. 20. 12:06
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
A csirkepaprikás a kedvencem, de csak úgy ahogy én készítem, nokedlivel, tejfölös uborkasalátával. Amúgy nem nagyon szeretem a pörkölteket, caak a szaftot szoktam enni általában kenyérrel.
2023. febr. 20. 12:46
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Csülökpörkölt krumplival csemege uborkával
2023. febr. 20. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!