Melyik a kedvenc pörköltje? Milyen körettel, savanyúsággal?
Ha jól meg van csinálva, szinte bármi jöhet!
Hangulatfüggő is.
A nagyon zabálós, elájulós, az birkapörkölt juhtúrós sztrapacskával, savanyúság nem kell, csak egy kis tejföl a szrapira!
Ugyanilyen jó, másabb stílusú azért, marhapöri, lábszárból, tarhonyával, és káposztával töltött csípős almapaprikával.
Sertéspöri is jó, galuskával, de ott már vannak olyan aberrációim, ne nézz hülyének, de krumplipürével is szeretem, de amin meg szoktak lepődni, klasszikus hasábburgonyával!
Esküszöm érdemes kipróbálni, a ropogósra sült krumpli, nagyon jó pörkölttel! :D Tök más végeredményt ad, mint mondjuk egy "csúszósabb" galuska.
2 évente rámjön a hülyeség, hogy pacalpörköltöt ennék, de azt csak kenyérrel, meg kovászos uborkával.
Körömpörköltöt abszolút nem eszem meg, a csirkepörit se szeretem, mert az általában ugye csontos, én meg úgy szeretem enni, hogy kanállal túrom befele. :D)))
Vörösboros marhapörkölt nokedlivel . Savanyúságnak bármi jöhet, amit épp megkívánok . Uborka, cékla, gyöngyhagyma, ubisali
De a csirkepaprikás is nagy kedvenc, vagy egy jó kis gombapörkölt akár tejfölösen, akár csak simán .
Sertéspörkölt nokedlivel vagy tarhonyával.
A nokedlishez tejfölös-fokhagymás ubisali, a tarhonyáshoz csemege uborka vagy házi csalamádé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!