Melyik ez a hal?
Eddig az az 1 100%, hogy tengeri.
Innentől viszont olyan 400 lehetőség van.
Hát... de a panga olyan trutyis állagú, nem biztos, hogy azt valaki direkt keresi.
Tőkehal esetleg? Az is elég kommersz.
Nem trutyis, jó kis stabil állagú volt. 😀 és nem valami luxushal volt.
Naturon panir nélkül sütve serpenyőben ti melyiket ajánlanátok egyébként?
pangasiust tuti nem veszek, azt ismerem hogy egy hulladék 😁
Vagy bármilyen más sügér félét.
Nílusi sügér, fekete sügér, ha "gyengébb" íz, állag érdekel, akkor lepényhal...
A pangasius (cápaharcsa) nem tengeri hal, a legtöbbet Vietnámból importálják, az ottani folyókban őshonos, és ketrecekben nevelik.
A pangasius húsa kifejezetten rossz minőségű, ami a tartási körülményeire vezethető vissza, lényegében szennyvízben nevelik, és aki érzékeny rá, és megkóstolta már egy étkezés alatt a tőkehalat, a hekket és a pangasiust, az ízéről, állagáról felismerhető az utóbbi, a kérdésben feltett kritériumoknak egyértelműen nem felel meg.
Olyan nincs, hogy a halnak semmi halíze nincsen, de hal és hal között valóban vannak különbségek.
Az őshonos halaink között a süllő, és a pisztráng is hal ízű, de teljesen más minőség, mint a ponty.
Viszont ár-érték arányban nem véletlenül veszik meg inkább a fagyasztott tengeri halakat, főleg a tőkehal filé, és a hekk népszerű, az import sügér félék drágábbak, a hazai süllő meg arany árban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!