Voltatok már úgy élelmiszerrel, hogy a testetek azt kívánta, még ha nem is szeretitek annyira? Mi volt az?
Figyelt kérdés
2023. jan. 12. 20:51
1/15 A kérdező kommentje:
Nálam a máj ilyen. ízéért nem vagyok annyira, de ha eszem baromi jó érzés utána a testemnek.
2023. jan. 12. 20:52
2/15 anonim válasza:
Gomba, nyers zöldségek. Főleg a saláta, bébi spenót, rukkola. De így hirtelen jön rám az inger, máskor meg nem szeretem XD
3/15 anonim válasza:
Én a tejet szoktam időnként - évente néhány alkalommal - nagyon megkívánni, és akkor úgy iszok meg 2-3 bögrével, mintha már majdnem szomjan halnék. Nagyon jól esik. Utána hónapokig egyáltalán nem kell.
4/15 anonim válasza:
Ugyanaz, mint a #2-esnél. Nem vagyok nagy növényevő, de néha nagyon rámtör, hogy zöldségeket kell ennem - nyilván arra van olyankor szüksége a szervezetemnek, ezért elkezdem nagyon kívánni.
5/15 anonim válasza:
Olíva bogyó- alapból nem szeretem de amikor salátában van pl akkor meg kívánom, meg is eszem de nem különösebben ízlik
6/15 anonim válasza:
Csoki! Ritkán eszek, talán egy hónapban egyszer, de akkor nagyon kell!
7/15 anonim válasza:
Brokkoli, meg vegyes fagyasztott zöldség répával, karfiollal, borsóval, kukoricával, kiolvasztva, megfôzve, simán csak sóval.
8/15 anonim válasza:
Lángost kívánom meg két évente, de nagyon. Pedig nem szeretem.
Voltam már más 1-2 étellel is, de most ez jut eszembe konkrétan.
9/15 Metionin válasza:
Minden menstruációmkor kívánom a kólát. Egyébként utálom a kólát.
10/15 A kérdező kommentje:
Akkor a közértes már tudhatja hogy nehéz napok jönnek kólával a kézben:)
2023. jan. 13. 00:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!