Szeretitek a Pennyt?
Figyelt kérdés
Én ott szoktam vásárolni, szerintem olcsó (a mai világhoz képest), választékos és Penny kártyával különösen megéri. Befagyasztották egy csomó termék árát és jó hűségakciók vannak.2022. aug. 20. 16:05
2/13 anonim válasza:
Igen, mi is gyakran vásárolunk a pennyben.
3/13 anonim válasza:
Nem.
Délután 5 után már nincs pékáru, az üzlet előtt meg nincs parkolóhely.
Biztos reggel szépen fel van töltve,de munka után esélytelen a bevásárlás, főként, ha az akciós termékeket céloztad meg.
Tízből ha van három, már szerencsés vagy.
Biztos van olyan,ahol nem így van, de nálunk nagyon gáz.
Hónapok óta be sem tettem a lábam.
Régebben nem ilyen volt itt sem.
4/13 anonim válasza:
Nincs a közelben, párszor tévedtem be, engem nem fogott meg. Sok ismerősöm mond negatív véleményt róla.
5/13 anonim válasza:
Silány pékáru, ársapkás termékek pillanatok alatt elfogynak
6/13 anonim válasza:
Igen, bár ott is egyre drágább minden mint mindenütt :(
7/13 anonim válasza:
Fagyasztott zöldséget, gyümölcsöt kifejezetten szeretek ott vásárolni, mert máshol jóval drágább.
Pékáru és a friss zöldség-gyümölcs kínálatuk viszont nem a legjobb.
Még pár hűtős cuccot szoktam ott venni.
8/13 anonim válasza:
A Lidl olcsóbb, a Pennyben elég kicsi a választék a többi hasonló üzlethez képest. Eddig csak a Pennyben és a Sparban találkoztam bunkó pénztárossal. Szóval nem mondanám, hogy szeretem a Pennyt.
9/13 anonim válasza:
Igen, isteni finom a kávé és a péksütemények 🤤
10/13 anonim válasza:
Igen, mivel több tejtermék is Olaszországi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!