A lazacot hogyan kell fogyasztani?
Kaptam egy 100 grammos, vákumcsomagolt füstölt lazacot, de nem tudom hogyan kell elkészíteni.
Láttam róla videókat, a youtube-on. Párolva, sütve és nyersen is szokták fogyasztani.
Állítólag nyersan is finom.
Most ettem meg, pirítós kenyérrel.
Maga a lazac, nekem kicsit sós volt, érdekes lágy íze volt neki.
Bár az alja egy nagyon kicsit feketés volt, de csak bizonyos helyeken.
Pedig a szavidő, az február 20. volt.
A lehető legjobb módon etted. Ha van még, próbáld úgy, hogy pirítós, arra sajtkrém, arra a lazac, pici citromlével meglocsolod és úgy eszed.
Az hogy picit feketés-szürkés az normális.
Nekem az egyik kedvenc ételem, nagyon irigyellek, hogy ilyet kaptál
Most néztem utána, hogy nem egy olcsó étel.
100 grammos füstölt lazac volt, 2100 ft.
Ha fagyasztottan vennék ilyet, akkor azt hogyan kell elkészíteni?
Off: érdekes, amit írsz, én nem Magyarországon lakom, itt a lazac a legolcsóbb dolgok egyike, a bolti tömegcsirkével van egy árban, átszámolva kilója ennyi, mint nálatok 10 deka.
On: füstöltet nem kapsz fagyasztva, a simát sem érdemes fagyasztva venni. Az aprólékját hallevesnek jó készíteni, keress rá a finn tejszínes-kapros hallevesre, szélesmetélttel, akár egy kis spenóttal vagy csalánnal megturbózva, pitébe, pelmenyibe tölteléknek, nyersen, citromosan lazactatárnak, a szeleteket sima vagy barna vajon, vagy ghin 2-2 percig serpenyöben sütve párolt zöldséggel tálalva, de jó szusihoz is, vagy sajtkrémekkel kikeverve.
7-es. Köszi a válaszod
A sósvízi halakat inkább ott érdemes megvenni, ahol közel az óceán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!