Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Diéta közben mivel lehet...

Diéta közben mivel lehet energiát szerezni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy tanuláshoz nagyon jó, ha csokit, cukrot fogyasztassz, mert jobban koncentrálsz tőle, és energiát ad. Ha elkezdek diétázni, ezeket mivel lehet pótolni?

2022. dec. 13. 18:06
 1/5 anonim válasza:
18%
Koffein? Anno mikor nagyon próbáltam figyelni az alakomra, nekem a koffein adott marha sok energiát. Persze ha nem akarsz, akkor mondjuk megoldás a gyümölcs. Jobb is mint a csoki. De fontosnak tartom elmondani, hogy a cukor/szénhidrát/zsír megvonása magadtól hosszútávon nem lesz jó neked. Inkább fogyaszd mindet csak mértékkel! Ha megvonsz magadtól ilyesmiket, mikor újra hozzáfér a szervezeted, raktározni kezd. Hidd el nekem, azt nem akarod. Inkább figyelj a kalóriákra és kardiózz, ha súlyvesztés a cél.
2022. dec. 13. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
60%

Azt konkrétan, természetesen sehogy . Az agynak cukor kell. Ez nem alku kérdése.

Kávé, cukormentes energia ital is segít, de másképp.

Az energia, az energia. Nincs benne varázslat. Fűteni se tudsz energia nélkül. Ez ugyanaz.

2022. dec. 13. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Belenyúlsz a villanykonektorba. 😂 Diéta...
2022. dec. 13. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanazt eszed, mint azelőtt, csak kalóriadeficitben, amibe bőven belefér a csoki is.

Csak ugye sokaknál a diéta = önsanyargatás.

2022. dec. 13. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:

"tanuláshoz nagyon jó, ha csokit, cukrot fogyasztassz"

Ettől híztál el...

Normálisan, változatosan kell étkezni, és sok vizet inni. Ennyi. Csak azért, mert valaki leül tanulni pár órácskát, még nem kell tábla csokikat betolni. Legfeljebb gyümölcs formájában érdemes cukrot bevinni, de mindenféle hozzáadott cukor kerülendő. Nem abból lesz az ötös.

Ha nagyon unalmas a tanulnivaló, érdemes olyasmit enni, amit sokat kell rágni, pl. almát, az ébren tart.

2022. dec. 23. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!