Milyen van a kedvenced? Milyen márka? És általában mire használod?
Figyelt kérdés
2022. dec. 10. 18:49
3/7 A kérdező kommentje:
Igen csak elírtam és figyelmetlen voltam elnézést.
Inkább felteszem újra.
2022. dec. 11. 13:37
4/7 anonim válasza:
VAJ-ról van szó?
Én az aldiban v. lidlben a sajátmárkás ír vajat szoktam venni. Sütéshez a picit olcsóbb aldis ezüst csomagolású Desira márkájút.
5/7 anonim válasza:
Ja, lemaradt: mindenre IS használom. :)
Az én háztartásomba nem kerül margarin SOHA:
Főzés, sütés, evés.....
6/7 anonim válasza:
Semmi baj nincs a margarinos vajkrémekkel, én szinte csak azokat fogyasztok zsíros teavajak helyett. Én eléggé fordítva látom.
Ha esetleg érvényes rá a kérdés: sós Bords Eve, tanyasi vagy joghurtos Delma, Rama, igazi vajas Vénusz.
Nagyon ritkán vettem ír vajat és finom, de számomra nem éri meg. Pl. párizsihoz és sajthoz már tömény a teavaj, mindenképpen kell margarint vennem.
7/7 anonim válasza:
Vagyis most már az ilyen neves margarinokkal nincs olyan probléma, amik kis időben voltak. Eredetileg egyébként is egészségesebb növényi-állati vajkrémekként indultak Franciaországban, később "korcsosultak el" tej nélkül. (Illetve vegánoknak kell alternatíva.) De jelenleg a nagy márkák visszatértek a gyökerekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!