Melyik márka elősütött pékáruja a kedvenced?
Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 12:30
2/10 anonim válasza:
Aki a poént nem értené: ForNetti For-Netti for= valaki számára nem a telefonjára, hanem a részére. 😂😅
5/10 anonim válasza:
Régebben nagyon szerettem a Spar-ban kapható spenótos párnát, de már nagyon régen láttam a helyi üzletben. Nem tudom, forgalmazzák-e még.
7/10 anonim válasza:
Fornetti, és a lipoti füstölt sajtos croissantjat imadom. Annyira hogy vettem fagyasztottan és elég sokszor sütjük meg otthon :)
8/10 anonim válasza:
…nem az “egészséges” kategória képviselői.
Egyik sem.
Az ízekkel verik át az itélőképességedet.
Az meg vegyipar.
Nem ajánlanám a gyerekeimnek, de már nincs is rá szükség.
Nem esznek ilyesmiket.
9/10 anonim válasza:
Légy egy kicsit tevekenyebb.
Találd meg a saját receptjeidet és süsd meg magadnak jó anyagokból azt, amit megkedveltél.
Az igazi siker lesz és bátran fogyaszthatd.
Van rá időd…biztos vagyok benne.
10/10 anonim válasza:
Lehet, hogy én vagyok a diszlexiás, de nem azt olvastam ki a kérdésből, hogy "Mi a véleményed az elősütött pékáruról". Vagy a válaszolók 60%-a a diszlexiás.
Nekem a Lidl cuccai jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!