Melyik lánc sajátmárkás szaloncukrát szeretitek?
Hmm ott én még nem is néztem, de letesztelem :)
Én eddig amiket kóstoltam Spar, Aldi, Lidl, Penny. Mindegyik egészen okés, de tavaly a Sparos izlett talán a legjobban.
Nem kimérős ugyan, hanem 30 dekás lezárt zacskókban van de a Lidl FAVORINA márkájú szaloncukraiból szerintem van nagyon finom.
Ma vettem gesztenyéset, tavaly a sok vendég és 1 saját gyerek körében sikert aratott a kólás-zselés, a narancsos zselés is finom volt és a sóskaramellás. Pár fokkal igényesebb, mint a lédig…
Idén nem láttam sajnos mákkrémeset, pedig az volt a kedvencem…
Ami még jó benne, ugyanaz az íz többféle színű csomagolással is van idén. Pl. A gesztenyés van aranyos-bronzos vagy szürkés-ezüstös és még valamilyen harmadik színben is, eddig egy íz egy szín volt.
999 Ft/30 dkg
A penny kilós az valami horror… nekem, nekünk, de attól más meg szeretheti nagyon, úgyhogy érdemes kóstolgatni. (Penny ár kb 1800-2000 ft/kg)
A piacon (Budapest, újpesti piac) vettem kósoltóként pár szemet alkoholos csokisakból, nagyon finom a whiskey-s, illetve a sima (csokibevonat nélküli) gumicukros, a klasszikus zselés meg a robbanócukorkás és a kávékrémes, ami fehércsokiban van. Itt az árak olyan 3500-8000 Ft/kg között vannak. Az alkoholosok és a robbanó cukros a drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!