Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik lánc sajátmárkás...

Melyik lánc sajátmárkás szaloncukrát szeretitek?

Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az nem tudom sajátmárkás e, csak mert kimérős, de a Tescos és az Auchanos sztem finom.
2022. dec. 5. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Hmm ott én még nem is néztem, de letesztelem :)

Én eddig amiket kóstoltam Spar, Aldi, Lidl, Penny. Mindegyik egészen okés, de tavaly a Sparos izlett talán a legjobban.

2022. dec. 5. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem kimérős ugyan, hanem 30 dekás lezárt zacskókban van de a Lidl FAVORINA márkájú szaloncukraiból szerintem van nagyon finom.

Ma vettem gesztenyéset, tavaly a sok vendég és 1 saját gyerek körében sikert aratott a kólás-zselés, a narancsos zselés is finom volt és a sóskaramellás. Pár fokkal igényesebb, mint a lédig…

Idén nem láttam sajnos mákkrémeset, pedig az volt a kedvencem…

Ami még jó benne, ugyanaz az íz többféle színű csomagolással is van idén. Pl. A gesztenyés van aranyos-bronzos vagy szürkés-ezüstös és még valamilyen harmadik színben is, eddig egy íz egy szín volt.

999 Ft/30 dkg

A penny kilós az valami horror… nekem, nekünk, de attól más meg szeretheti nagyon, úgyhogy érdemes kóstolgatni. (Penny ár kb 1800-2000 ft/kg)

A piacon (Budapest, újpesti piac) vettem kósoltóként pár szemet alkoholos csokisakból, nagyon finom a whiskey-s, illetve a sima (csokibevonat nélküli) gumicukros, a klasszikus zselés meg a robbanócukorkás és a kávékrémes, ami fehércsokiban van. Itt az árak olyan 3500-8000 Ft/kg között vannak. Az alkoholosok és a robbanó cukros a drágább.

2022. dec. 5. 20:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi hogy ilyen részletes kommentet írtál, én még a Lidl sajátmárkásait nem is láttam, annyira mindig a kimérős felé vezetett csak az utam, de holnap meg is nézem őket 😊
2022. dec. 5. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!