Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik csipsz a legjobb...

Melyik csipsz a legjobb árérték arányban?

Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 14:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%

Egyik sem.

Amúgy én többnyire pringlest veszek

2022. dec. 3. 14:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik neked ízlik.
2022. dec. 3. 14:35
 3/11 anonim ***** válasza:
37%
hulladék mind
2022. dec. 3. 15:06
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Mi az olcsó Pennyset vesszük, finomabb mint a drágább 🙂
2022. dec. 3. 15:18
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
Chio.
2022. dec. 3. 15:20
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Sós-ecetes pringles. Csak ecetes chipsért vagyok hajlandó fizetni, és csak ez nem hányadék állagú-ízesítésű.
2022. dec. 3. 15:34
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
A saját márkásak. Ugyanaz van azokban is, mint a márkásakban, csak azok olcsóbbak. Szerintem a legrosszabb és egyben a legdrágább a Pringles, az nagyrészt műanyagból van.
2022. dec. 3. 15:47
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Én a Chiot szeretem, annak a legfinomabb és legjobb állagú a krumplija.
2022. dec. 3. 16:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Lays, Chio, Pringles.
2022. dec. 3. 19:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

7 A Pringles nem műanyag csupán tésztából van amit gépek formáznak meg semmi különleges. Ha annyira műanyag lenne a nébih forgalomba se engedné.

Mennyiségre azt mondanám, hogy a boltok sajátmárkásai mert azokban lényegesen több van kevesebbért mint a nagy gyártókéban. De ezek sokszor nem ropogósak és olajjal eláztatott rossz minőségű chipsek. Az Auchan és a Lidl cipsei elég jók azokat szoktam vásárolni vagy ritkán a Sparosat de az néha eléggé olajos.

De persze a kedvenc és a legminőségibb az a Lay's. A pringlest azért nem sorolom ide mert szigorúan az nem chip hanem mint említettem kisütött tészta. Sokan szeretik még a chiot de annak a fűszerezései de még az alap íze sem valami kellemes számomra.

De úgy vettem észre az évek alatt, hogy valamiért a hullámos chipsek azok finomabbak. Szóval összességében én a Lay's t mondanám.

2022. dec. 5. 04:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!