Akinek a Haragos Pista gyenge annak már kiégtek az ízlelőbimbói?
2
Persze bizonyára hozzá lehet szokni,szoktatni az ízlelőbimbókat. De szerintem a gyomornak hosszútávon az ilyen méregerős étkek rendszeres fogyasztása nem tesz jót.Meg magában az ételben is elnyom minden más ízt. Aztán csak a könnyfakasztó csípősséget lehet érezni.
Láttam valamikor ezt a Fald fel Amerikát című műsort.Annak volt olyan része amiben valamilyen hírhedt chilis ételt kóstolt.Amihez még talán külön szórtak kapszaicin port is a szakácsok.Azt miközben ette a műsör főszereplője a taknya nyála összefolyt,csorogtak a könnyei kínlódva fogyasztotta el.Látszott rajta,hogy szenved a rosszullét határán van..Az ilyen ételeknek nem hinném,hogy bármiféle élvezeti értéke lenne.Esetleg a mazochistáknak.
én låtam olyan paprika gyüjteményt ami tényleg erős volt scowille skåla szerint is .
ez tényleg nagyon erős mert chilli paprika van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!