Mi a különbség a Csípős Piros Arany, és az Erős Pista között?
Figyelt kérdés
melyik a csípősebb? miben másak?2022. szept. 8. 21:21
1/6 anonim válasza:
az erős pista csípősebb, igy az főzéshez hazsnálatos (fűszerként)
a piros arany inkább amolyan kajára mustár meg egyebek helyett jó
Szendvicsekbe nyomva is jó ízt ad a cuccnak
sűlt húsra is lehet kenni, stb...
2/6 anonim válasza:
nem csípősebb az erős pista, én pont fordítva tapasztaltam. a piros arany apróbbra van darálva, krémszerű, a másik darabosabb
3/6 anonim válasza:
Az erős pistában magok is vannak, darabosabb. A piros arany krémesebb. Ahogy az 1-es mondja, a pista inkább főzéshez jó. Piros aranyat én szendvicsbe szeretem tenni.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! a Piros Arany kevésbé sós?
2022. szept. 8. 22:28
5/6 anonim válasza:
A Piros Arany SOKKAL sósabb, és kevésbé darabos.
6/6 anonim válasza:
Szerintem a pityu "erősebb" egy fokkal,de egyik sem egy nagy szám.
Haragos pista sokkal jobb,finomabb is,kevésbé sós,és tényleg erős.
Közhiedelemmel ellentétben nem 4x inkább 8-10x erősebb a pistánál,de még bőven ehető kategória.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!