2019.be fagyasztóba betett hurka még fogyasztható?
T. ma 11:34-es!
Hát, én jómúltkor is új hűtőnél legalább 2 helyen mértem a hőmérsékletet és néztem tényleg annyira hűt-e és termosztát mennyit enged meg hőingást, meg effélék.
Ha nyitogatva is van/volt az ajtó, akkor főleg más némelyik hűtőnél alul-felül és elől-hátul a hőmérséklet.
De eléggé hűtő-függő a dolog. Vannak már frankóak.
És az előírásokat atombiztosra írják elő, általában még utána is oké szokott ez-az lenni.
Én voltam a 3. tegnap 17:34-es
12, ez való igaz, örülök neki, hogy a tiéd jó. De nem mindenkinek van új, jó karban tartott frigója, persze nem azt mondom hogy ez elérhetetlen a földi halandó számáraaz ipari sztenderd. Csak azért írtam, hogy legyünk óvatosak, meg a 15 éves rozsdás elektronikai eszköz teljesítményét ne vegyük biztosra, és nem tudjuk kinek mi van otthon.
És természetesen a fagy-égéses ételt is meg lehet enni, de mivel a víz már kicsapódott belőle, nem lesz annyira finom.
És egyébként nálatok akkor sosincs kiolvasztva a hűtő? Tuti nem volt 1 óra áramkimaradás éjszaka vagy munkaidőben, ami alatt akár észrevétlen kiolvadt?
A behatárolt időkeretről meg annyit, hogy akárhogy nézem a hónapokat, amit a kérdező írt, az már tuti nincs benne a legliberálisabb keretben sem. Ezt a húst már megette a fene, több éve sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!